Cautare

3207 de rezultate pentru "proces civil dosar 48529" (6.88 secunde)
Vom strange la acest dosar al fraudelor Anastase toate voturile viciate si vom depune acest dosar si la Camera Deputatilor si la institutiile abilitate ale statului.
Am tolerat plecarea la Consiliu impotriva deciziei Curtii Constitutionale si, totusi, a fost declansat un proces de suspendare. ... Din cite stiu eu nu am nicun dosar penal.
In acelasi timp nu e de omis faptul ca domnul Dragnea este implicat intr-un alt dosar, in care instanta inca nu s-a pronuntat. In ipoteza de neomis in care in acel dosar Liviu Dragnea ar suferi o noua condamnare, conform art.
Concluzia este parte a unui dosar aflat pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, procurorii urmand sa dea solutia in acest caz. In acelasi dosar, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a desfasurat propria ancheta, dat fiind faptul ca victimele exploziei se aflau in timpul serviciului.
Dosar de urmarire penala cu sute de pagini Cand inselaciunea a iesit la iveala, anchetatorii au inceput sa puna cap la cap toate datele, iar rezultatul se regaseste in cele peste 300 de pagini care reprezinta urmarirea penala.
Gala Bute a fost, practic, primul dosar scos de la sertar", a explicat o sursa a ziarului.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Referendumul pentru suspendarea lui Basescu atinge un nou varf al represiunii pe care institutiile "cu nasu’ in suflet" au declansat-o impotriva adversarilor politici.
Cu ocazia aceleasi conferinte de presa, Stelian Dutu a declarat ca saptamana trecuta a castigat un proces intentat de Nicusor Constantinescu, actualul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, la Curtea de Conturi Bucuresti. ... Totodata, mi-a facut actiune de sechestru pe civil, dar am castigat si in acest caz.
Familia este disperata de situatie, mai ales ca nu are bani nici pentru un eventual proces in instanta. ... "Debitul a fost actualizat in temeiul prevederilor articolului 3.3 din contractul de credit, a carui titulara este doamna Stefan Camelia - care, potrivit articolului 969 Cod Civil, reprezinta legea partilor".
- Deci Kovesi se duce, in calitate de reclamant, intr-un proces civil, cu naucii de la A3, folosind masina de serviciu si paza oferita de SPP?
Daca a existat o scurta perioada in anii 1990 de destindere si libertate de exprimare, in ultimul deceniu, vlahii din Macedonia sunt supusi unui proces agresiv de asimilare.
In plus consilierul local intentioneaza sa deschida un alt proces in civil impotriva fostilor colegi de partid, in care sa ceara daune morale pe considerentul ca demersul acestora i-a afectat imaginea.
Nepasarea autoritatilor romane fata de demersurile facute de societatea civila pentru oprirea procedurilor de adoptare a celor patru coduri - penal, civil, de procedura penala si civila - a determinat ieri cele 26 de organizatii neguvernamentale care formeaza Coalitia "Opriti codurile" sa faca un nou pas:
Primaria Castelu are cea mai mare datorie si ca urmare a litigiului ce formeaza obiectul dosarului civil 622/118/2009, primarul Anghel Nicolae a semnat, pe data de 23 martie a.
Practic, prin aceste acte, bunurile ar fi fost scoase din circuitul civil pentru o perioada de 30 de ani.
Ministerul roman si-a exprimat speranta ca partea ucrainiana va manifesta retinerea necesara in aceasta chestiune, avand in vedere ca la aceasta data exista un proces pe rolul Curtii de la Haga.
American Civil Liberties Union si Electronic Frontier Foundation au depus o motiune protestand la cenzura Wikileaks. ... Banca a renuntat la proces pe 5 martie.
Potrivit acestui comunicat, armata are probleme cu subcontractantii care construiesc si lanseaza satelitii, multi dintre muncitorii calificati parasind firmele implicate in proces. ... In mare parte este un sistem civil, asadar nu va fi supus Guvernului SUA si hachitelor sale militare.
Acum sunt in proces civil de partaj, am probleme mari. Pentru ca mi-a luat jumatatea mea. Acum, pe mine de ce m-o fi bagat in toata povestea?
reforma corpului militar, inclusiv numirea unui civil drept ministru al Apararii, si punerea serviciilor de informatii sub controlul Parlamentului;
google-analytics.com